PS Recruitment
Koraalrood 153
2718 SB Zoetermeer
Tel: (079) 303 10 00
info@ps-recruitment.nl

Personal Charity

Personal Charity
Wij investeren graag in het toekomstperspectief van werknemers en werkgevers. Naast dit perspectief hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van het leven. Iedereen verdient een toekomstperspectief! Vanuit deze overtuiging zijn wij een samenwerking aangegaan met KIKA (kinderkanker vrij).

'De jeugd is immers onze toekomst'

Hoe werkt het?
U als werkgever levert direct een bijdrage aan dit goede doel. Per succesvolle bemiddeling zal 1% van het fee percentage worden gedoneerd aan het goede doel.

Mocht u de 1% fee willen doneren aan uw eigen organisatie, is dit bij de volgende plaatsing uiteraard mogelijk. Wij belonen uw loyaliteit met korting, maar wij houden te allen tijde 1% van de fee vrij voor het welzijn van 'onze kinderen'!


Nieuwe vacatures

Hulpmonteur Koeltechniek/Elektrotechniek

Sta je aan het begin van je maatschappelijke loopbaan, heb je een afgeronde technische opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende functie met diversiteit en doorgroeimogelijkheden? Reageer dan direct!

Lees meer

Beveiligingsmonteur

Ben jij een vakspecialist op het gebied van beveiligingstechniek en ben je naast deze technische expertise ook communicatief vaardig en servicegericht ? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Field Service Diagnostics Engineer

Ben jij de Field Service Diagnostics Engineer die van een uitdaging houdt en die het leuk vindt Internationaal te reizen? Heb jij ervaring met tandwielkasten en rotating equipment, reageer dan direct!

Lees meer