PS Recruitment
Koraalrood 153
2718 SB Zoetermeer
Tel: (079) 303 10 00
info@ps-recruitment.nl

Recommend-A-Professional

Jouw netwerk is geld waard!
Personal Selection is altijd op zoek naar goede professionals en waardeert het wanneer je met ons kan meedenken. Ben je tevreden over de samenwerking met Personal Selection, dan kun je nog meer mensen op weg helpen naar een nieuwe uitdaging!

Ken jij winnaars die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging!? Laat ons dit weten en breng hen met ons in contact! Het maakt niet uit hoeveel mensen jij aan ons voorstelt, wij gaan graag voor hen aan de slag. Elk van jouw kennissen die wij succesvol bemiddelen, levert jou € 500,- netto op.

500er

Hoe werkt het:
1. Je geeft bij Personal Selection aan wie van jouw kennissen ook op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Zorg ervoor dat een up-to-date cv, met een korte omschrijving van gewenste baan en arbeidsvoorwaarden ons per e-mail bereikt. Gebruik hiervoor het e-mailadres info@ps-recruitment.nl

2. Vervolgens zullen wij hem of haar, net zoals jou, begeleiden naar een nieuwe uitdaging. Als wij jouw tip kunnen omzetten in een succesvolle bemiddeling, ontvang je een beloning van € 500,- netto op je bankrekening. Uiteraard geldt hierbij: Hoe meer tips, hoe beter!

Nieuwe vacatures

Hulpmonteur Koeltechniek/Elektrotechniek

Sta je aan het begin van je maatschappelijke loopbaan, heb je een afgeronde technische opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende functie met diversiteit en doorgroeimogelijkheden? Reageer dan direct!

Lees meer

Beveiligingsmonteur

Ben jij een vakspecialist op het gebied van beveiligingstechniek en ben je naast deze technische expertise ook communicatief vaardig en servicegericht ? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Field Service Diagnostics Engineer

Ben jij de Field Service Diagnostics Engineer die van een uitdaging houdt en die het leuk vindt Internationaal te reizen? Heb jij ervaring met tandwielkasten en rotating equipment, reageer dan direct!

Lees meer