PS Recruitment
Koraalrood 153
2718 SB Zoetermeer
Tel: (079) 303 10 00
info@ps-recruitment.nl

Selected oplossingen

Personal selected oplossingen voor Werving & Selectie
Personal Selection biedt u drie verschillende oplossingen waarbij kwaliteit centraal staat. Elk gekenmerkt door: snelheid, duidelijkheid en persoonlijkheid.

‘Uw succes is ons streven’

1. Classic Selection
De Classic oplossing is een prima manier om kennis met ons te maken. U gebruikt deze methode meestal naast uw eigen recruitment apparaat en mogelijke andere bemiddelingsbureaus.

Wij nemen uw vacature onmiddellijk mee in ons werving, netwerk en advertentiebeleid. Geheel kostenloos en vrijblijvend! Volledig voor rekening van Personal Selection zullen wij actief adverteren en werven. Uw vacature wordt op diverse manieren onder de aandacht gebracht van potentiële werknemers en krijgt een goede exposure.

Hiermee bespaart u tijd en geld

Afhankelijk van de mogelijkheden en intensiviteit van uw zijde om samen te werken, is uw rendement gemiddeld 60% en uw vacature binnen 4 tot 6 weken vervuld.

2. Prefered Selection
De uitgebreide oplossing is een zeer succesvolle aanpak. Alle instrumenten, bronnen en kennis worden gebundeld tot de meest effectieve marketingaanpak en de maximale exposure voor uw vacature.

De communicatie uitingen worden gekoppeld met de te bereiken doelgroep. Wij plaatsen de vacature op alle relevante jobboards en social media. De consultants werken toegewijd aan uw opdracht. Inclusief een uitgebreide file en netwerk search, screenen en selecteren wij voor u de meest geschikte kandidaten. Alle beschikbare middelen worden benut en dit maakt de kans aanzienlijk groter dat de vacature in een korter tijdsbestek vervuld zal worden.

Uw rendement is 95% kans op vervulling van uw vacature binnen 4 tot 6 weken. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan evalueren wij samen met u de afgelopen periode en starten wij geheel kosteloos opnieuw het gehele proces.

3. Ultimate Selection
In onze ultieme oplossing bieden wij een volledige samenwerking voor recruitment op maat. U krijgt alle tools van de Prefered Selection tot uw beschikking in één oplossing. Variërend van een projectaanpak voor de vervulling van een groot aantal vacatures in één keer. Het structureel integreren van onze aanpak in uw eigen recruitmentproces of juist het geheel of gedeeltelijk outsourcen van de processen naar Personal Selection.

Uw rendement is gelijk aan dat van de Prefered Selection methode (95% invulling binnen 4 tot 6 weken). Door de projectmatige of wel structurele en geïntegreerde samenwerking met uw organisatie, kunnen wij u een extra aantrekkelijk financieel voorstel op maat aanbieden.

Nieuwe vacatures

Hulpmonteur Koeltechniek/Elektrotechniek

Sta je aan het begin van je maatschappelijke loopbaan, heb je een afgeronde technische opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende functie met diversiteit en doorgroeimogelijkheden? Reageer dan direct!

Lees meer

Beveiligingsmonteur

Ben jij een vakspecialist op het gebied van beveiligingstechniek en ben je naast deze technische expertise ook communicatief vaardig en servicegericht ? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Field Service Diagnostics Engineer

Ben jij de Field Service Diagnostics Engineer die van een uitdaging houdt en die het leuk vindt Internationaal te reizen? Heb jij ervaring met tandwielkasten en rotating equipment, reageer dan direct!

Lees meer