PS Recruitment
Koraalrood 153
2718 SB Zoetermeer
Tel: (079) 303 10 00
info@ps-recruitment.nl

Werkgevers

Persoonlijkheid loont!
Personal Selection heeft persoonlijkheid.
Wij ontzorgen u als werkgever met het aannemen van nieuw personeel. Als uw organisatie kiest voor de inschakeling van een intermediair, mag u er vanuit gaan dat u werk en tijd bespaart en sneller het gewenste resultaat zult bereiken.

Transparantie
Bij Personal Selection vormt transparantie en het nakomen van afspraken de basis voor een goede samenwerking. Uw toegewezen consultant is uw vaste aanspreekpunt tijdens het gehele wervingsproces, welke niet stopt na het succesvol invullen van de vacature!

Ons tarief is helder, marktconform en zonder verborgen kosten!

Resultaat
Onze aanpak en ons netwerk stellen ons in staat om binnen 6 weken meer dan 95% van onze vacatures te vervullen. Nog belangrijker te melden is de langdurige relatie tussen werkgever en kandidaat. Cijfers wijzen uit dat 9 op de 10 bemiddelingen leidt tot een duurzame arbeidsrelatie!
handshake werkgever arbeider
Wij bemiddelen niet alleen een nieuwe baan, maar wij zorgen voor een carrière!

Passie
Samenwerken met Personal Selection is kiezen voor Passie en Persoonlijkheid. Wij beschikken over gedreven consultants met kennis, talent en een uitgebreid netwerk in de technische sector. Wij selecteren en werken samen met gedreven professionals, de zogeheten winnaars!

Maatschappelijke betrokkenheid
Wij investeren graag in het toekomstperspectief van werknemers en werkgevers. Naast dit perspectief hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van het leven. Vanuit deze overtuiging is Personal Charity ontstaan. Onder het menu-item Personal Selection vindt u meer informatie over dit initiatief en onze samenwerking met KIKA.

Nieuwe vacatures

Hulpmonteur Koeltechniek/Elektrotechniek

Sta je aan het begin van je maatschappelijke loopbaan, heb je een afgeronde technische opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende functie met diversiteit en doorgroeimogelijkheden? Reageer dan direct!

Lees meer

Beveiligingsmonteur

Ben jij een vakspecialist op het gebied van beveiligingstechniek en ben je naast deze technische expertise ook communicatief vaardig en servicegericht ? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Field Service Diagnostics Engineer

Ben jij de Field Service Diagnostics Engineer die van een uitdaging houdt en die het leuk vindt Internationaal te reizen? Heb jij ervaring met tandwielkasten en rotating equipment, reageer dan direct!

Lees meer