PS Recruitment
Koraalrood 153
2718 SB Zoetermeer
Tel: (079) 303 10 00
info@ps-recruitment.nl

Algemene Voorwaarden

Op al onze diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing. Op uw verzoek zullen wij u de voorwaarden toezenden. Onze algemene voorwaarden zijn tevens van toepassing op de fase voorafgaand aan het feitelijk sluiten van een overeenkomst, in welke fase bijvoorbeeld gegevens van een kandidaat worden verstrekt of een kandidaat persoonlijk wordt geïntroduceerd. Het is van groot belang dat u vooraf kennis neemt van onze algemene voorwaarden, zodat u weet wat wel en wat niet is toegestaan.

Nieuwe vacatures

Hulpmonteur Koeltechniek/Elektrotechniek

Sta je aan het begin van je maatschappelijke loopbaan, heb je een afgeronde technische opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende functie met diversiteit en doorgroeimogelijkheden? Reageer dan direct!

Lees meer

Beveiligingsmonteur

Ben jij een vakspecialist op het gebied van beveiligingstechniek en ben je naast deze technische expertise ook communicatief vaardig en servicegericht ? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Field Service Diagnostics Engineer

Ben jij de Field Service Diagnostics Engineer die van een uitdaging houdt en die het leuk vindt Internationaal te reizen? Heb jij ervaring met tandwielkasten en rotating equipment, reageer dan direct!

Lees meer