PS Recruitment
Koraalrood 153
2718 SB Zoetermeer
Tel: (079) 303 10 00
info@ps-recruitment.nl

Personal Charity

Een langetermijnvisie zit geworteld in ons DNA. Wij gaan niet voor het snelste resultaat, maar voor het meest duurzame resultaat. Een langetermijnvisie houdt zich dan ook niet alleen bezig met het heden, maar vooral met de toekomst. Daarom staat Personal Selection niet alleen klaar voor de huidige generatie werknemers, maar geven wij ook om de toekomstige generatie. De toekomstige generatie is ten slotte ook de toekomst van uw bedrijf! 

Met uw werknemers in ons achterhoofd hebben wij Personal Charity opgericht! Personal Charity is een samenwerking met de non-profit organisatie KiKa. Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. Het doel is om dit percentage te verhogen naar 95%. Donaties aan KiKa worden gberuikt voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.  

Wat betekent deze samenwerking dan voor u?                                                                                Wanneer u besluit uw vacature(s) door Personal Selection te laten bemiddelen, zal per succesvolle bemiddeling 1% van het fee-percentage gedoneerd worden aan het KiKa-fonds. 

Mocht uw eigen organisatie ook op een dergelijke manier maatschappelijk verantwoord ondernemen, dan is het mogelijk bij een volgende bemiddeling de 1% fee te doneren aan uw eigen (partner)fonds. Te alle tijden stellen wij 1% bemiddelings-fee beschikbaar voor de toekomst! 

Meer weten over hoe KiKa ‘onze kinderen’ helpt of zelf ook een bijdrage leveren aan de toekomstige generatie? Bezoek de KiKa website.  

Nieuwe vacatures

Hulpmonteur Elektrotechniek en Koeltechniek

Ben jij leergierig en enthousiast en heb je inter...

Lees meer

Servicemonteur HVAC

Toe aan de volgende stap in je carrière en schri...

Lees meer