PS Recruitment
Koraalrood 153
2718 SB Zoetermeer
Tel: (079) 303 10 00
info@ps-recruitment.nl

T.E.A.M.

Samenwerken
Wij als organisatie hebben het T.E.A.M. als uitgangspunt ‘Together Everyone Achieves More’. Met Personal Selection bewandel je een gezamenlijk traject. Wij zullen ongeveer 80% van het werk uit handen nemen.

elkaar helpen-strijdenJe bent op zoek naar een nieuwe baan. Deze wil je snel, zonder al te veel moeite en bij een betrouwbare werkgever.

Onze kandidaten hebben passie voor techniek en zijn gedreven professionals. Wij gaan graag aan de slag voor kandidaten die niet alleen op zoek zijn naar een nieuwe baan, maar echt toe zijn aan een carrière! Wij werken samen met winnaars waar in 9 van de 10 gevallen een langdurige arbeidsrelatie ontstaat met onze opdrachtgevers.

Onze werkwijze
Als je besluit om het vinden van je volgende baan via een bureau te laten verlopen, dan verwacht je persoonlijke aandacht, kwaliteit, discretie en professionaliteit. Voorgestelde banen en werkgevers moeten aansluiten op jouw wensen, eisen en behoeften. Je wilt niet worden geconfronteerd met banen die niet aansluiten bij je opleiding en ervaring. Van belang is het vinden van een baan die hier wel aan voldoet en vooral een werkgever die past bij je persoonlijkheid.

Je mag Personal Selection vertellen wat jouw wensen, eisen en vooral ambities zijn. Waar ben je naar op zoek en waar wil je naar toe? Wij zullen op zoek gaan naar een werkgever die hier aan kan voldoen. 

Wij zorgen ervoor dat je binnen een aantal weken na onze kennismaking kunt kiezen uit een aantal interessante werkgevers.

 'Winnaars hebben werk, verliezers een excuus'

Nieuwe vacatures

Hulpmonteur Elektrotechniek en Koeltechniek

Ben jij leergierig en enthousiast en heb je inter...

Lees meer

Servicemonteur HVAC

Toe aan de volgende stap in je carrière en schri...

Lees meer