PS Recruitment
Koraalrood 153
2718 SB Zoetermeer
Tel: (079) 303 10 00
info@ps-recruitment.nl

Selected oplossingen

Personal Selection biedt u drie verschillende oplossingen om voor u de ideale kandidaat te vinden. In iedere oplossing staan u en uw wensen centraal, om samen het gewenste resultaat te bereiken. Alle oplossingen worden gekenmerkt door transparantie, passie en kwaliteit. 

'Uw succes is ons streven!' 

Classic Selection 

De Classic Selection-oplossing is een goede en manier om kennis met ons te maken. U gebruikt deze methode bijvoorbeeld naast uw eigen recruitment apparaat en mogelijk andere bemiddelingsbureaus. Wij zullen uw vacature direct opnemen in ons netwerk en wervingsbeleid. Volledig voor rekening van Personal Selection zullen wij actief adverteren en werven om uw vacature in te vullen. Uw vacature wordt op diverse manieren onder de aandacht gebracht bij potentiële werknemers. U kunt een goede exposure verwachten. 

Deze oplossing is dus geheel kosteloos en vrijblijvend, waardoor u tijd en geld bespaart! Afhankelijk van de mogelijkheden en intensiviteit van uw zijde om samen te werken, is uw rendement gemiddeld 60% en uw vacature binnen 4 tot 6 weken vervuld. 

Preferred Selection 

De Preferred Selection-oplossing is een uitgebreide en zeer succesvolle oplossing. Alle instrumenten, bronnen en kennis worden gebundeld om tot de meest effectieve marketingaanpak te komen en de maximale exposure voor uw vacature te bereiken. U kunt uw werving en selectie inspanningen voor een vacature volledig aan ons overlaten of deze naast uw eigen werving- en selectieprocedure gebruiken.  

De communicatie wordt gericht op de door u gewenste doelgroep. Wij plaatsen de vacature op alle relevante jobboards en social media waarna de consultants toegewijd werken aan uw opdracht door een uitgebreid dossier- en netwerk onderzoek te doen. U krijgt een persoonlijke consultant wie de potentiële kandidaten voor u screent en selecteert, waardoor u uiteindelijk alleen geschikte kandidaten te zien krijgt. De vacature zal in een korter tijdbestek worden ingevuld worden door het optimaal benutten van onze middelen. 

Uw rendement bij deze oplossing is 95% invulling binnen 4 tot 6 weken. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan evalueren wij samen met u de afgelopen periode en starten wij geheel kosteloos opnieuw het gehele proces. 

Ultimate Selection 

In onze Ultimate Selection-oplossing bieden wij u een volledig op maat gemaakte samenwerking voor uw recruitment inspanningen. U krijgt alle tools van de Preferred Selection-oplossing tot uw beschikking in één oplossing. Variërend van een projectaanpak voor de vervulling van een groot aantal vacatures in één keer. Het structureel integreren van onze aanpak in uw eigen recruitmentproces of juist het geheel of gedeeltelijk outsourcen van de processen naar Personal Selection.  

Uw rendement is gelijk aan dat van de Prefered Selection methode (95% invulling binnen 4 tot 6 weken). Door de projectmatige of wel structurele en geïntegreerde samenwerking met uw organisatie, kunnen wij u een extra aantrekkelijk financieel voorstel op maat aanbieden. Voor de prijzen van de verschillende oplossingen kunt u terecht bij de pagina tarieven. Heeft u nog vragen over de oplossingen of weet u niet welke oplossing het beste bij uw organisatie past? Neem gerust contact met ons op! Bel ons op 079 303 10 00 of stuur een mail naar info@ps-recruitment

Nieuwe vacatures

Hulpmonteur Elektrotechniek en Koeltechniek

Ben jij leergierig en enthousiast en heb je inter...

Lees meer

Servicemonteur HVAC

Toe aan de volgende stap in je carrière en schri...

Lees meer